Happietaria weer van start

Happietaria gaat weer van start! Happietaria is hét pop-up restaurant van Groningen, dat volledig wordt gerund door vrijwilligers. Het geld dat we hiermee ophalen gaat naar een project van stichting Tearfund. Dit jaar is dit een project in Bangladesh, waarbij er wordt gebouwd aan een betere toekomst voor de kinderen en jongeren in dit land. Als gevolg van de klimaatcrisis vinden er in dit land veel overstromingen plaats, die de landbouw vernietigen. Ook is er sprake van sociale problematiek, zoals kinderarbeid en kindhuwelijken. Door te investeren in zelfhulpgroepen, leren mensen te anticiperen op overstromingen en leren ze de risico’s van sociale problematieken herkennen en hierop in te spelen.

Het mooie is: u kunt onderdeel zijn van dit gave project! We willen u dan ook van harte uitnodigen om in ons restaurant te komen eten, samen met bijvoorbeeld uw wijkkring/Bijbelkring, taakgroep, diaconie of gezin. Daarnaast is het mogelijk om een avond vrijwilliger te zijn in ons restaurant. U kunt zich dan inzetten in de keuken, als bediening of achter de bar. Een geweldige ervaring om samen met leden van uw gemeente te doen; dit betekent veel lol terwijl u bijdraagt aan het goede doel!

Happietaria is open van 17 november tot 15 december aan de Henri Dunantlaan 2 (overwinningsplein). Reserveren of aanmelden als vrijwilliger kan via onze website: www.happietaria.nl/groningen

Wilt u een donatie doen, dan kan dit door een bedrag te storten op NL98ABNA0864322631 tnv Tearfund onder vermelding van Happietaria Groningen 2022.

Hartelijk dank! Schuift u ook aan, voor een beter bestaan?