2019-2021 jaarthema: Awake, Follow Jesus, have impact!

Een wereld die eerlijker, rechtvaardiger en vrediger is, waarschijnlijk verlang jij daar naar. En wil je daar je steentje aan bijdragen. Wij ook! Daarom is sinds het seizoen 2019 / 2020 ons thema:

Awake, Follow Jesus, have impact!

Jezus heeft een enorme impact gehad op deze wereld. Wij geloven dat leven, sterven en opstanding van Jezus nog steeds heel veel kan bijdragen aan een eerlijker, rechtvaardiger, vrediger wereld. Dat is het geval als we Hem gaan volgen en in Zijn voetstappen treden. Om daarin te groeien gaan we verder met het thema waar we vorig seizoen mee bezig waren. Dat werken we nu verder uit met behulp van het UMOJA proces, waar we in januari 2019 mee gestart zijn. UMOJA is een proces waardoor we ons als kerk en individueel meer bewust worden van de aanwezigheid van Jezus en van onze plaats in de omgeving. Zie voor meer informatie de UMOJA pagina.

Wil jij, net als wij, impact hebben en daarin groeien? Kom dan naar de themadiensten of beluister de preken uit de themadiensten die geweest zijn!

In de themadiensten zijn en worden de diverse subthema’s verder uitgewerkt. Klik hieronder op de datum om de preek uit die themadienst te beluisteren.

8 september 2019: Zorg voor de schepping

6 oktober 2019: Je tijd en agenda loslaten

24 november 2019: Ontdekken wat je hebt gekregen

25 december 2019: Vieren wie we zijn en waar we wonen

19 januari 2020: Jezus volgen is topsport!

9 februari 2020: Leren luisteren

8 maart 2020: Oog voor je buurt / je buur

Na deze datum zij er geen preken in het kader van dit thema gehouden i.v.m. de Corona crisis. Op dit moment zijn we van plan het thema vanaf januari 2021 weer in één of ander vorm op te pakken!

We zien uit naar de impact van dit thema op ieder persoonlijk, op ons als gemeente en op onze omgeving!

De oudsten