Kerst vier je samen!

‘De Rank’, Paterswoldseweg 123, nodigt je uit om mee te doen aan haar activiteiten. We hebben een paar mooie dagen op het programma staan. En we nodigen onze Grunoburen, en ieder ander die wil komen, uit om gezellig samen de feestdagen te vieren.

Zaterdag 21 december

Stel je voor: Het is zaterdag voor kerst, je wilt nog even de laatste inkopen doen. Je brengt je kinderen bij ‘De Rank’ om 15:30 uur. Daar is een Kerst Kids Knutsel Middag waar ze gezellig een kerstversiering maken voor zichzelf, en ook een voor de buurvrouw of iemand anders die het verdient. Er zijn verhalen, spelletjes en ook voor eten en drinken wordt gezorgd.

Jij een zorgeloze middag, de kinderen de tijd van hun leven!

Om 18 uur kom je terug uit de stad en schuif je samen met je gezin en buren aan bij het Stamppotten-Buffet. Gratis mee eten, en proeven van de verschillende stamppotten die zijn klaar gemaakt door de beste koks uit ‘De Rank’. Gezellig samen eten en genieten van het samen zijn.

Dan drinken we een bakkie en kunt u aansluiten bij de Christmas Sing-along die om 19:30 start. Samen klassieke kerstliederen zingen , soms in een modern jasje. Genieten van de muziek en de sfeer.

Aansluitend drinken we bij de vuurkorven nog een glühwein en warme chocolademelk. Zo sluiten we deze prachtige Kerst Zaterdag af.

Van harte welkom om dit mee te beleven! Kom je ook?

Woensdag 25 December

Eerste Kerstdag beginnen we om 10 uur met een bakkie koffie. Dan gaan we langzamerhand met elkaar een Kerstdienst voor Jong en Oud beleven. Kerstliederen, mini-musical door de kinderen, een inspirerend praatje en ook weer samen genieten van het samen zijn en de lekkernijen bij de koffie vanaf een uur of 12. Dit zal tot ongeveer 13 uur duren. Een echte kerstochtend vier je ook weer samen!

Ook zeer aan te bevelen om weer met elkaar heen te gaan. Kom je ook? Neem gerust je buren mee!

Donderdag 2 Januari

In samenwerking met Kinderopvang Monkey Donky organiseren we een Sport- en Speldag. Voor kinderen van 7 tot 12 jaar is er door te sporten en te spelen een prijs te winnen. Heerlijk voetballen in de Indoor-Pannakooi, Oud-Hollandse spelen en Tafelvoetbal. Uiteraard is er ook weer drinken en lekkers om van te genieten.

Door elkaar uit te dagen en te winnen kom je steeds hoger op de ranglijst. Wie gaan er winnnen? Kom langs op 2 januari in ‘De Rank’ en neem gerust je buren mee! We maken er een mooie dag van.

Het event is van 14 tot 16 uur aan de Paterswoldseweg 123 Groningen.

Alle activiteiten zijn gratis en vrij toegankelijk