Geen categorieënNieuws

Kerst in de Grunobuurt

Thema: ‘Voor wie is het cadeau?’

Programma:

Vrijdag 22 december:
In aanloop naar het kerstfeest organiseert Evangelische gemeente De Rank op vrijdag 22 december een cadeaumarkt voor de Grunobuurt en andere belangstellenden. De markt is onderdeel van de kerstactiviteiten van de gemeente met als thema: voor wie is dit cadeau? Het zal een feestelijke avond worden waarbij men kan snuffelen tussen de vintage spullen en kleding die gratis, als presentjes, mee te nemen zijn.  Voor degenen die hier toch een bijdrage voor wil geven is er een mogelijkheid om een donatie te doen. De opbrengst zal cadeau worden gedaan aan de wijkraad van de Grunobuurt ten behoeve van de leefbaarheid in de buurt. Dit alles onder het genot van winterse lekkernijen waar een kleine vergoeding voor wordt gevraagd. De cadeaumarkt zal muzikaal omlijst worden door een koor dat herkenbare kerstliederen ten gehore zal brengen.
Aansluitend zal van 19.30 tot 20.30 voor iedereen de kerst sing-in plaatsvinden. Bekende en minder bekende kerstliederen kunnen met de band van de Rank worden meegezongen.
Iedereen is van harte welkom vanaf 18.00u aan de Paterswoldseweg 123 te Groningen.

Maandag 25 december:
Vanaf 10.00 uur:
Voorafgaand aan de dienst is er koffie met iets lekkers
Vanaf 10.30 uur:
Kerst gezinsdienst. Een dienst waarin diverse gemeenteleden en ons kinderwerk op creatieve wijze verschillende aspecten van kerst zullen presenteren.
Na de dienst:
hapjes (gemaakt door diverse gemeenteleden) en drankje.