Hartszaken

Hartszaken is een maandelijks column, geschreven door een lid van de gemeente. Sinds 2010 is dat Ria Riksten-Brouwer. De column wordt zowel in het maandblad ‘de Schakel’ als hier op de website gepubliceerd.

Hartszaken

 • Geen categorieënNieuws

  Online diensten!

  Voorlopig zijn geen diensten in ons gebouw. Zie de agenda voor onze online diensten! Op het YouTube kanaal zijn de diensten ook op een later tijdstip nog te zien.

  Lees meer
 • Geen categorieënNieuws

  Corona maatregelen

  Tot en met zondag 26 april zijn er geen diensten ivm de corona maatregelen. Hieronder vindt u enkele tips voor het geval u een preek wilt beluisteren of een dienst wilt volgen. U kunt de opgenomen preken van de afgelopen jaren terugluisteren. Dezen zijn te vinden via de internet pagina van Evangelische Gemeente De Rank. […]

  Lees meer
 • Geen categorieënNieuws

  Zondag 1 maart: doopdienst!

  Van harte uitgenodigd voor het bijwonen van de speciale dienst op zondag 1 maart, waarin enkele mensen zich zullen laten dopen! Het wordt een feestelijke dienst, waarin Chris Noordzij zal spreken.

  Lees meer
 • Geen categorieënNieuws

  Zondag 19 januari: UMOJA-dienst!

  Van harte welkom bij onze volgende ‘Umoja dienst’, op zondag 19 januari. Centraal staat de vraag hoe we kunnen ontwikkelen om meer ‘kerk met beide benen in de buurt’ te worden. In dat kader heeft de dienst vanmorgen als thema ‘Jezus volgen is topsport!’. Het wordt een interactieve dienst waarin we na een korte preek […]

  Lees meer
 • Geen categorieënNieuws

  Kerst vier je samen!

  ‘De Rank’, aan de Paterswoldseweg, nodigt haar Grunoburen, en ieder ander die wil komen, uit om mee te doen aan haar kerstactiviteiten. Klik hier en ontdek wat er op zaterdag 21 december, woensdag 25 december en donderdag 2 januari te doen is!

  Lees meer
Bekijk het archief